Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Om webbplatsen

Webbplatsen är byggd för att vara tillgänglig och användbar för så många som möjligt. Webbplatsen är responsiv och anpassad för att fungera på såväl datorskärmar som surfplattor och mobiltelefoner.

Om webbplatsen

För att skydda din information använder webbplatsen https. Detta innebär att trafiken mellan webbservern och din webbläsare är krypterad.

Webbläsare och enheter

För att få bästa möjliga upplevelse bör du använda en senare version av en modern webbläsare. Webbplatsen fungerar för de vanligaste mobilerna och läsplattorna, men den är optimerad för följande varianter:

Chrome 85 och senare på Windows och Android
Safari 13 och senare på Mac och Iphone/IPad

Om du har en äldre webbläsare som inte längre har support från tillverkaren och inte anses tillräckligt säkra, t ex Internet Explorer, rekommenderar vi dig att uppdatera din webbläsare till t ex Chrome eller Safari.

Du kan hämta Chrome hos Google.

Om webbplatsen skulle se konstig ut i din webbläsare kan det hjälpa att rensa t ex cacheminnet. Du hittar en instruktion till hur du gör i länkarna här intill.

Anpassa textstorlek

Du kan ändra textstorleken på webbplatsen genom att ändra inställningarna i din webbläsare. I de flesta moderna webbläsare gör du det genom att hålla ner Ctrl-tangenten på och snurra hjulet på din datormus. På Mac fungerar det bättre att använda äpple-tangenten tillsammans med + eller -.

Om inte det fungerar hittar du alternativ för att ändra textstorlek i webbläsarens menyer.

Översättning med Google Translate

Om du vill översätta sidorna på vår webbplats kan du göra det med Google Translate. Verktyget översätter ord för ord och tillämpar inte alla grammatiska regler. Vi tar inget ansvar för att översättningen blir helt korrekt.

Foton på webbplatsen

Bilderna på webbplatsen får endast användas av Familjebostäder om inget annat står angivet.