Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Tillval

Tillval, som till exempel nya köksluckor, en säkerhetsdörr eller ett parkettgolv, kan du beställa när som helst under året.

Gråa köksluckor i kök

Bild: Modexa AB

Du kan se våra tillval här på webben. Vilka tillval som är möjliga i olika lägenheter kan dock variera. Kontakta kundservice om du vill beställa, våra handläggare kan bekräfta vilka tillval som är möjliga i just din lägenhet. Du får sedan en separat beställningsblankett för tillvalen.

Tillvalskostnaden läggs på hyran när tillvalet är på plats i din lägenhet.

En vit köksbänk med sockerärtor på skärbräda, röda tomater och paprika i skål i bakgrunden, en kruka med basilika och små glasflaskor med olja och vinäger.

Är du sugen på att snygga till och uppgradera köket genom att beställa några av våra tillval? I vårt sortiment finns till exempel vitvaror i rostfritt, en högre kylfrys, varmluftsugn, nya köksluckor, fläkt och bänkbelysning.

Helkaklat badrum med grått klinker och vitt kakel. Toalett, duschplats med blåvitt draperi, handfat med små vikta handdukar, tvålpump i keramik och doftljus på.

Vill du kunna tvätta i lägenheten? Läs om vad du behöver göra först, innan du skaffar tvättmaskin.

Vardagsrum med parkettgolv. Soffgrupp med fåtöljer, svartvit grafisk matta och svart stege med tidningar på lutad mot väggen

Nytt golv ingår i allmänhet inte i hyran, utan finns som tillval. Du väljer om du vill lägga nytt golv i hela lägenheten eller bara i utvalda rum. Du kan välja linoleum- eller parkettgolv. Parkett är möjligt att lägga in i vardagsrum och sovrum.

Namnskylt på lägenhetsdörr.

Du kan göra ditt boende tryggare genom att välja en säkerhetsdörr eller gallergrind från vårt tillvalsutbud. Här finns också lås till dina fönster och balkongdörr.

Två eluttag på vit vägg

Sugen på diskmaskin eller egen tvättmaskin? Läs om vad du behöver göra, innan du beställer själva maskinerna.