Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Tillval golv

Nytt golv ingår i allmänhet inte i hyran, utan finns som tillval. Du väljer om du vill lägga nytt golv i hela lägenheten eller bara i utvalda rum. Du kan välja linoleum- eller parkettgolv. Parkett är möjligt att lägga in i vardagsrum och sovrum.

Vardagsrum med parkettgolv. Soffgrupp med fåtöljer, svartvit grafisk matta och svart stege med tidningar på lutad mot väggen

Foto: Gustav Kaiser

Så beställer du nytt golv

OBS! Pandemin och världsläget har lett till brist på råvaror och det påverkar alla typer av golv förutom linoleum från och med april 2022. Därför kan du just nu bara beställa linoleumgolv.

Kontakta kundservice och be om en beställningsblankett för nytt golv. På blanketten framgår hur mycket det kommer kosta. Golvet betalas genom en höjning av grundhyran. Hur stor höjningen är beror på hur stort rummet är. För parkett betalar du även en kontantdel.

Golvprover finns på våra besökskontor om du vill se dem i verkligheten innan du bestämmer dig.

Nytt golv i köket

I köket kan du välja linoleumgolv eller linoleum marmoleum som tillval. Om du har diskmaskin i köket behöver den tas bort innan det nya golvet läggs in. Du kan välja att själv anlita en rörmokare eller så kan vi hjälpa dig mot en kostnad om 3000 kr.

Barnrum med parkettgolv. Säng med filtar och kuddar, matta och mönstrade runda askar travade på varandra, randigt lektält med kuddar i och skåp med leksaker.

Pandemin och världsläget har lett till brist på råvaror och det påverkar alla typer av golv förutom linoleum. Därför kan du just nu bara beställa linoleumgolv.

Rutigt linoleumgolv

Linoleum marmoleum modular är miljövänliga linoleumplattor som du kan lägga in i hall och kök. Du kombinerar en ljus platta med en annan färg så att det bildas ett rutmönster.

Linoleumgolv

Linoleum är ett slitstarkt miljövänligt golv som läggs som hel matta. Marmoleum Decibel 3.0 minskar också stegljud lite grann. Välj mellan flera olika färger och nyanser.