Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Bredband

I alla våra fastigheter har vi dragit in fiber och du som hyr lokal kan enkelt ansluta dig till vårt fibernät. Här väljer du tjänster för tv, internet och telefoni.

Bredband

Familjebostäder har valt att satsa på ett öppet fibernät. Det betyder att du kan välja vilken leverantör du vill för dina tjänster. Du hittar vilka leverantörer som kan leverera i bredbandsnätet via vår bredbandsväljare nedan. Urvalet styrs av att vi har en kommunikationsoperatör, som sköter själva fibernätet och gör det möjligt att leverera tjänster. Det är Zitius/Telia som är kommunikationsoperatör.

Det finns många fördelar med att välja det fibernätet som redan finns i fastigheten. Fiber är en snabb och driftsäker lösning. Du väljer själv vilken tjänsteleverantör du vill anlita för dina bredbandstjänster. Du som hyr lokal kan på samma sätt som våra bostadskunder välja via våra beställningsportaler. Följ länkarna nedan för hitta den tjänst som passar din verksamhet.

Lokalförvaltare

Våra lokalförvaltare hjälper dig gärna i frågor om din lokal, ditt hyresavtal och med renoverings- och ombyggnadsfrågor. De kan även ge dig stöd i annat som gäller ditt lokalbehov.

Du når lokalförvaltarna via 08-737 20 00
Tryck 3 för växel.

Felanmälan

Gäller det felanmälan gör du det enklast på Mina sidor.

Logga in på Mina sidor

Det går även bra att kontakta kundservice, 08-737 20 00