Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Målning och tapetsering

Målning och tapetsering ingår i hyran med ett intervall på 15 år. Vid målning och tapetsering av ett rum ingår också målning av tak och lister. Du väljer färg och tapet ur vårt standardsortiment.

Vägg med tapet i rosa ton. En bänk med kudar i rosa och bruna toner framför.

Foto: Flügger

Ny tapet

Välj tapet ur våra tapetkollektioner Borosan 21 från Boråstapeter eller Living@Home Paper från Flügger. Tapetkollektionerna hittar du via länkarna nedan, i tapetböcker på våra besökskontor eller i de tapetböcker som målaren har med sig.

Vill du ha en annan tapet än de som ingår i vårt standardutbud? Då kontaktar du i god tid målaren för att få veta vad det kostar och meddela vilken tapet du vill ha. Be alltid om en skriftlig offert på priset. Du ser kontaktuppgifter till målerifirman, som kommer att måla eller tapetsera hemma hos dig, på Mina sidor när du gjort din beställning där.

Grågrön tapet med vitt mönster av kvistar med körsbärsblommor

Flüggers papperstapeter Living@Home erbjuder ett brett omfång av blommor och blad, geometriska mönster och kompletterande enfärgade tapeter i avvägda färgställningar.

Vägg med tapet med grönt bladmönster och två tavlor.

Boråstapeters Borosan 21 är bred kollektion med traditionella papperstapeter för moderna hem med klassisk karaktär. Blommor, ränder, medaljonger och enfärgat i en behagligt dämpad färgskala för många olika personligheter.

Hörn med gråblå väggfärg, tre tavlor, en tvåarmad golvlampa och en vas med bladig gren i.

Är det dags att måla om? I vår kulörguide kan du se våra färger och få inspiration. När du målar om i köket ingår omlackering av köksluckorna.