Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Vi erbjuder

Det ska vara förmånligt att arbeta hos oss. Vi tycker det är viktigt med balans mellan arbete och fritid och erbjuder många förmåner för dig som anställd.

Vi erbjuder

Förutom det självklara, som bra arbetsvillkor, trevlig arbetsmiljö och spännande arbetsuppgifter så finns det ett par saker som gör det lite extra bra att jobba hos oss.

Ett framstående ledarskap och ett aktivt medarbetarskap

Våra drygt 300 medarbetare är grunden till vår utveckling och framgång. Vår verksamhet präglas av ett öppet arbetsklimat med goda relationer och ett tydligt och framstående ledarskap som främjar nytänkande och medarbetarnas delaktighet.

En stark företagskultur

Vår gemensamma värdegrund EKAN hjälper oss att uppnå våra verksamhetsmål och ger oss en riktning i vardagen. Med ledorden Engagemang, Kundfokus, Affärsnytta och Nytänkande i fokus jobbar vi för dagens och morgondagens kunder. Värdegrunden samlar medarbetarna från fyra kontor i ett gemensamt ramverk för hur vi arbetar och förhåller oss till våra kunder, vår omvärld och till varandra.

Bra förmåner

Här nedan kan du läsa mer om några av våra bästa förmåner.

Flex och ledighet

Förutom att vi har förmånliga arbetstider och bra möjlighet till att flexa, så finns det ytterligare möjligheter att få extra ledighet och en flexibel vardag.

Friskvård och hälsa

En bra hälsa går hand i hand med en bra prestation. Som anställd hos oss får du bland annat ett generöst friskvårdsbidrag och rabatterade träningskort.

Försäkringar och pension

Som anställd hos oss är du bland annat försäkrad via ditt kollektivavtal och erbjuds möjlighet att löneväxla en del av din lön till pension.