Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Vi erbjuder

Det ska vara förmånligt att arbeta hos oss. Vi tycker det är viktigt med balans mellan arbete och fritid och erbjuder många förmåner för dig som anställd.

Vi erbjuder

Förutom det självklara, som bra arbetsvillkor, trevlig arbetsmiljö och spännande arbetsuppgifter så finns det ett par saker som gör det lite extra bra att jobba hos oss.

Vårt arbetsgivarlöfte till dig 

Ett viktigt jobb
Vårt allmännyttiga samhällsuppdrag handlar om något av det finaste som finns, människors hem. Tillsammans utvecklar och förvaltar vi levande stadsdelar. Det är inte bara ett jobb. Det är ett uppdrag.

Hållbarhet i fokus
Vi gör hållbara val när vi renoverar och bygger nytt för att minimera vår klimatpåverkan. Samtidigt är det lika viktigt för oss att jobba med trygghet i våra bostadsområden, för att livet mellan husen ska fungera.

Ett starkt ledarskap
Våra ledare får höga betyg av våra medarbetare. De har förmågan att motivera, inspirera och visa uppskattning. Hos oss kommer du helt enkelt trivas och utvecklas. 

Balans mellan arbete och fritid
Massage på arbetstid, ett generöst friskvårdsbidrag och ett höjt semesterdagstillägg är bara några i raden av våra förmåner som gör det enkelt för dig som medarbetare att må bra.

En levande företagskultur 
Vår värdegrund ger oss ett starkt stöd i vardagen – i möten med våra kunder och hur vi är mot varandra. Hos oss får du engagerade, kundfokuserade kollegor med affärsmässighet och nytänkande i fokus.  

Våra förmåner

Här nedan kan du läsa mer om några av våra bästa förmåner.

Flex och ledighet

Förutom att vi har förmånliga arbetstider och bra möjlighet till att flexa, så finns det ytterligare möjligheter att få extra ledighet och en flexibel vardag.

Friskvård och hälsa

En bra hälsa går hand i hand med en bra prestation. Som anställd hos oss får du bland annat ett generöst friskvårdsbidrag och rabatterade träningskort.

Försäkringar och pension

Som anställd hos oss är du bland annat försäkrad via ditt kollektivavtal och erbjuds möjlighet att löneväxla en del av din lön till pension.