Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Bilpool i Årsta

Behöver du bil, men bara ibland? Nu ger Familjebostäder dig möjligheten att prova på bildelning med dina grannar. Ett flexibelt och klimatsmart resande.

Bilpool i Årsta

I samarbete med Mabi Hyrbilar etablerar vi nu en bildelningsstation på Kassörgränd i Årsta, det är den lilla lokalgatan mellan vårt kvarter Rösträknaren och tvärbanans station Linde. Att ha tillgång till bil när du behöver är smidigt och klimatsmart. Vi bjuder på medlemskapet för dig som bor i kvarteret Rösträknaren (Johanneshovsvägen 121-139 A-B och Kassörsgränd 6-20) de första fem åren. Detta gäller från när huset var färdigbyggt.

SMIDIGT OCH KLIMATSMART

En bilpool är praktisk för att till exempel åka och handla, göra utflykter eller hälsa på vänner under några timmar. Behöver du bil över en hel helg eller längre kan det vara mer fördelaktig att hyra en bil istället. Mabi erbjuder våra hyresgäster ett rabatterat pris även på helgbokningar/längre bokningar. Boka på mabi.se med kampanjkod FB20 så får du 10% rabatt på lägsta webbpriset, så jämför gärna.

Vi hoppas att du och dina grannar vill upptäcka fördelarna med att dela bil!  Som medlem i en bilpool slipper du alla fasta kostnader det innebär att äga bil själv. Du behöver inte heller serva, reparera och besiktiga bilen. Bilarna drivs med klimatsmart biogas som bildas när vi rötar våra matrester.

BOKA BIL OCH LÄS MER

När du använder bilpoolen betalar du 40 kr/timme och 3 kr/km. Ansök om medlemskap i bilpoolen på mabi.se/mobility. Sedan bokar du enkelt bilen på bokabil.se.