Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Prästgårdshagen i Älvsjö

Prästgårdshagen i Älvsjö är planerat och byggt för alla typer av hushåll. Det betyder att såväl barnfamiljer som pensionärer är välkomna att bo här. Den stora spridningen mellan barn, vuxna och äldre skapar en livlig och familjär stämning i huset.

Prästgårdshagen ligger lummigt i stadsdelen Solberga och ett stenkast från Älvsjö centrum och station, med service, pendeltåg och bussar.

Huset har en stor och fin trädgård med sittplatser, lekplats och en bollplan som de boende sköter.

Till villkoren för att bo här, hör medlemskap i kollektivhusföreningen och att delta i det gemensamma arbetet, bl a matlag, trädgårdsskötsel och städning av gemensamma utrymmen. Minst tre vardagar i veckan lagar de olika matlagen middagsmaten.

Fakta

Antal lägenheter: 33, från ettor på 31 kvm till fyror på 82 kvm. Varje bostad har badrum och ett fullt utrustat, men lite mindre kök. Gemensam yta: 267 kvm, fördelad på storkök, matsal, TV-rum, bastu, musikrum, lekrum, keramik- och målerirum, biljardrum och ett gästrum.

Hur får jag lägenhet

Lediga lägenheter i Prästgårdshagen annonseras via Bostadsförmedlingen. För att få en lägenhet måste du vilja ställa upp på reglerna kring ett kollektivboende. I Prästgårdshagen finns 33 lägenheter i storlekarna 1 - 4 rok.