Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Dunderbacken i Axelsberg, 40+

Dunderbacken har 61 moderna och fullständigt utrustade ettor, tvåor och treor och ett våningsplan med gemensamma lokaler. Ett kollektivboende för dig över 40 år.

Kollektivboendet Dunderbacken på Hägerstensvägen 237 ligger nära Axelsbergs tunnelbanestation, med härliga omgivningar, nära till Vinterviken, Mälaren och stan.

Huset har 61 moderna och fullständigt utrustade ettor, tvåor och treor och ett våningsplan med gemensamma lokaler. Dessa består bland annat av gästrum, stort kök och matsal, vardagsrum med bibliotek, bastu med gym, datorrum samt hobbyrum för exempelvis målning, reparationer och textilarbete.

I husets gemensamma liv ingår att var sjätte vecka delta i ett matlag, resterande vardagar kan man sätta sig till dukat bord till självkostnadspris. Städning av gemensamma lokaler sköts också av medlemmarna, vilket innebär en förmiddag ca var tionde vecka. Det förväntas också att man deltar i husets övriga aktiviteter.

Hur får jag lägenhet

För att få lägenhet i Dunderbacken ska man vara medlem i föreningen Dunderbacken samt företrädesvis vara äldre än 40 år och inte ha några hemmavarande barn under 18 år.

Föreningen Dunderbacken tar emot intresseanmälningar och förmedlar sedan lägenheterna.