Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Sommaraktiviteter

Vi vill ge de barn och ungdomar som bor hos oss en rolig och spännande sommar. Därför ordnar vi en mängd sommaraktiviteter tillsammans med olika föreningar.

Sommaraktiviteter

Aktiviteterna passar barn och ungdomar mellan 4-18 år och är du hyresgäst hos Familjebostäder, Svenska Bostäder, Stadsholmen eller Stockholmshem får du rabatterat pris på de aktiviteter som inte är gratis.

Snart öppnas anmälningar för sommaren 2024

Anmälan till aktiviteterna startar vid olika tillfällen. De första brukar öppna upp i slutet av mars och sen följer de andra under aprill och maj. Just nu bygger vi om den webbplats som vi tidigare haft och den är klar i april. Tillsvidare kommer att använda den här sidan istället, men just nu är ingen anmälan öppen. Håll utkik! 

Basket med Akropol

Basket med Akropol chevron_right

Detta är ett dagkollo där barn från 9-15 är välkomna. Det är gratis och ingen anmälan behövs.

Boxning

Boxning chevron_right

Boxningsträning i Rågsved där fokus ligger på kondition/teknik och fysisk aktivitet.

Djurläger

Djurläger chevron_right

Dagläger på Riddersvik och Akalla 4H-Gård med inriktning djur, natur och kultur.

Fotboll

Fotboll chevron_right

Sommarens roligaste fotbollsupplevelse med mängder av fotboll, skratt och gemenskap!

Friidrott

Friidrott chevron_right

Friidrottsskola där du under trivsamma former får prova på friidrottens olika grenar, exempelvis höjd- och längdhopp, löpning, spjutkastning och kulstötning.

Kreativt skapande

Kreativt skapande chevron_right

Välkommen till kreativt och konstnärligt skapade i Tensta konsthall i sommar! Alla aktiviteter är gratis.

Simning

Simning chevron_right

I sommar erbjuder vi som vanligt simskola och olika simsportaktviteter för barn från 4 år och uppåt. Arrangörer är Neptun och Spårvägen,

Sportscamp

Sportscamp chevron_right

Prova på idrotter som fotboll, handboll, innebandy, orientering, judo, taido, dans, simning, rugby, gymnastik, basket, bordtennis, beachvolleyboll, hockey, konståkning eller friidrott.