Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Rinkebystråket

Rinkeby är viktigt för oss och som största fastighetsägare i området är vi viktiga för Rinkeby. Rinkebystråket i centrala Rinkeby bidrar till en ljusare, tryggare stadsmiljö, fler arbetsplatser och skapar liv mellan husen.

Rinkebystråket

Sedan januari 2020 har inriktningen för stråket förändrats – från en handelsplats med ett riktat utbud till en stadsdelsgata med ett bredare innehåll som gynnar rinkebyborna. Nya verksamheter som bär sig långsiktigt ska etableras på Rinkebystråket för att bidra till fler arbetsplatser och service till Rinkebyborna.

Den nya inriktningen för Rinkebystråket innebär en balanserad hyresgästmix med inslag av, förutom restaurang och service även utbildningar, kontor/arbetsplatser, dagligvaruhandel och på sikt eventuellt vård.

Här finns idag restauranger, café, bageri samt service som apotek, frisör, kiosk och din lokala skräddare. Här kan du även köpa barnkläder, leksaker, boka din nästa resa eller besöka Medborgarkontoret.

Tror du att Rinkebystråket skulle passa din verksamhet?

Rinkeby har 16 000 invånare med blandad bakgrund, och utgör en bred målgrupp för både lokala och nationella aktörer.

För frågor om uthyrning:
Samra Tesfamariam, lokalförvaltare
Telefon 070-737 20 87 
samra.tesfamariam@familjebostader.com