Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Ta en genväg till Mina sidor

På mobilen kan du enkelt skapa en genväg till Mina sidor. Här har vi öppet dygnet runt så att du enkelt ska kunna boka tvättstuga och anmäla ett fel.

Skärmdumpar som visar hur man når Mina Sidor snabbt på sin Smartphone.

Skapa en genväg på din telefon

1. Gå till familjebostader.com
2. Har du Iphone klickar du på dela-ikonen och ”Lägg till bokmärke” eller "Lägg till som favorit". På Android hittar du funktionen ”Lägg till på startskärmen” i Menyn.

Enkelt att logga in

Du som bor hos oss loggar in på Mina sidor med antingen BankID eller personnummer + lösenord. Första gången du loggar in på Mina sidor efter den 12 september och vårt systembyte använder du din vanliga fyrsiffriga pin (som finns på din hyresavi) och du ombeds då att byta till ett nytt lösenord. 

Det nya lösenordet ska bestå av 8-20 tecken: bokstäver (a-z, A-Z), siffror (0-9), och/eller specialtecknen < > ! @ # $ % & / = ? _ : ; - , .

Glömt lösenord eller ny hyresgäst?

Klicka på "Glömt lösenord". Då får du en verifikationskod till den e-postadress du uppgett till oss och kan med hjälp av den skapa ett eget lösenord. Om du inte har registrerat någon e-postadress, kontakta kundservice.

Har du frågor om inloggningen till Mina sidor är du välkommen att ringa kundservice på 08-737 20 00.