Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Flex och ledighet

Förutom att vi har förmånliga arbetstider och bra möjlighet till att flexa, så finns det ytterligare möjligheter att få extra ledighet och en flexibel vardag.

Flex och ledighet

Arbetstider och ledighet

Ordinarie heltidsmått är 38,25 tim/vecka för tjänstemän och 39 tim/vecka för kollektivanställda. Möjlighet till flexibel arbetstid enligt flextidsavtal. Vi erbjuder 31 dagar semester efter att du fyllt 40 år samt 32 dagar semester efter att du fyllt 50 år.

Vi erbjuder även möjligheten, för de som kan, att jobba från något av våra fyra kontor eller hemifrån.

Semesterdagstillägg och semesterväxling

2,1 % i semesterdagstillägg vilket är 1,3 % mer än vad lagen säger. Det betalas ut som en klumpsumma på junilönen. Du kan också välja att byta ut 0,8 % av semesterdagstillägget till extra lediga dagar i stället.

Föräldraledighet

Vid föräldraledighet erbjuder vi ett föräldrapenningtillägg på 10 % utöver den föräldrapenning som Försäkringskassan betalar ut. Har du en årslön som är högre än 10-prisbasbelopp erbjuds du dessutom ytterligare föräldrapenningtillägg.