Familjebostäders logotyp
Familjebostäders logotyp

Upplev sommar-Stockholm!

2 juli 2024
Sommar-Stockholm är här och med den så mycket fint att se och uppleva för både stora och små. Här tipsar vi om härliga platser och roliga aktiviteter, varav många är gratis.  
Porslinsgroda mot bakgrund av gröna växter

Stockholms många grönskande torg väntar på dig

Foto: Johnér Bildbyrå

Till att börja med – du missar väl inte att Stockholms stad under sommaren förvandlar många gator, kajer och torg till riktiga sommarplatser. Bort med trafiken och in med grönska, spel, evenemang och konst. På ett 40-tal platser kan du umgås, spela spel, dejta eller titta på olika evenemang. 
Läs om stadens sommarplatser 

Ett annat välkänt och uppskattat inslag under sommaren är Parkteatern. De bjuder på konserter, cirkus, dans och teater på utomhusscener, i parker och på ängar runt om i Stockholm. I årets program trängs cirkus med tango, med poesi och med massor av musik. Allt gratis, inga biljetter krävs utan först till kvarn gäller …
Läs om Parkteatern

Sugen på mer kultur? På en del museer i Stockholm är det gratis att gå in, på andra fri entré vissa dagar. Stadsmuseet, Riksidrottsmuseum, Accelerator och Forum för levande historia är exempel på museer som låter dig njuta av konst, historia och kultur utan att det kostar något. Nyfikenhet och upptäckarglädje är allt som behövs.
Läs mer på visitstockholm.se

Ha en riktigt härlig sommar i Stockholm!

Publicerad 2 juli 2024

Relaterat innehåll