Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Jobba hos oss

Våra drygt 350 medarbetare är vår främsta styrka. Vi på Familjebostäder har jobbat för allas rätt till ett tryggt hem i 80 år. Hos oss får du göra ett viktigt jobb på ett företag som hela tiden utvecklas.

Jobba hos oss

Som en del av Stockholms stad förvaltar vi över 20 000 bostäder. Vi utvecklar levande stadsdelar och de kommande åren bygger vi tusentals nya hyresrätter. Det är vårt bidrag till fler bostäder när Stockholm växer. Idag har 42 000 stockholmare sitt hem hos oss. 

Ett viktigt jobb

Jobbet på Familjebostäder är inte ett vanligt jobb. Det är ett viktigt jobb. Vi bidrar till att Stockholm är en stad där alla kan bo bra. Vårt uppdrag är att se till att de som bor hos oss trivs och är trygga i det viktigaste de har: sina hem. Våra nybyggda hus möter moderna behov och de byggs på ett sätt som tar hänsyn till framtida generationer.

För oss är hållbarhet också det rent mänskliga. Vi är högt rankade när det kommer till ledarskap, förmåner och vi strävar alltid efter att du som jobbar hos oss ska få ihop din vardag: oavsett om det handlar om lediga fredagseftermiddagar eller massage på arbetstid. Det är den omtanken som också avspeglas i vår värdegrund – i varje möte med våra kunder och hur vi är mot varandra. Välkommen till ett viktigt jobb. Vi vet att du kommer trivas.

Besök gärna vår karriärsida på LinkedIn

Lediga jobb

Att bygga och förvalta fastigheter är en spännande process som förutsätter ett samarbete mellan en rad olika yrkeskompetenser.

Möt våra medarbetare

Vi frågade några av våra kollegor i olika yrkesroller hur de upplever att det är att jobba hos oss.

Vi erbjuder

Det ska vara förmånligt att arbeta hos oss. Vi tycker det är viktigt med balans mellan arbete och fritid och erbjuder många förmåner för dig som anställd.

Du som studerar

Hos oss får du möjlighet att lära känna ett av Stockholm stads äldsta bostadsbolag, samtidigt som vi får en möjlighet att lära känna dig.