Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Kreativt skapande

Välkommen till kreativt och konstnärligt skapade i Tensta konsthall i sommar! Alla aktiviteter är gratis.

Kreativt skapande

Grönt Kollo

Tillsammans med konstpedagog George Chamoun och med inhopp av Fahyma Alnablsi, som även är engagerad i Orten Odlar, går vi igenom baskunskap för odling och lär oss om frön, vattning, jord och skörd.Vi gör även besök på Tensta konsthalls egen kolonilott i Tensta och lär oss mer om skörd och plantering. Lättare lunch finns på plats.

Tid

13-15 juni, kl. 10-13

Plats

Tensta konsthall + Tensta konsthalls odlingslott i Tensta

Pris

Gratis

Ålder på deltagarna

7-12 år

Anmälan

Anmälan via mail till george@tenstakonsthall.se

Konstverandan

Konsthallens veranda används under sommarperioden återigen som en öppen konstverkstad kallad Konstverandan. Här finns symaskiner att använda och material att experimentera med. Deltagare kan fortsätta på egna hantverksprojekt eller arbeta med årets tema.

Konstverandan leds av Asha Mohammed och Muna Alyaqoobi från Tensta konsthall samt representanter från Hemslöjden i Stockholm.

Tid

Vecka 24-31, kl. 13-16

Plats

Tensta konsthall + utflykter

Pris

Gratis

Ålder på deltagarna

0-99 år

Anmälan

Anmälan via mail till muna@tenstakonsthall.se

Konst(fre)dagar

Tensta konsthall har öppen konstverkstad för barn och unga i området. I år kommer det återigen fungera som en öppen drop-inverksamhet där vi har bord med pyssel och material utomhus när vädret tillåter. En pedagog finns på plats för att aktivera barnen som besöker konsthallen.

Tid

Vecka 24-31, onsdagar kl 13-16 

Plats

Tensta konsthall

Pris

Gratis

Ålder på deltagarna

0-16 år

Anmälan

Drop-in, du behöver inte anmäla dig.