Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Träskö 1 – Anmäl intresse för att stadsodla

Nu finns det några platser lediga på gården vid Ullerudsbacken 74. Du som bor hos oss på Ullerudsbacken eller Brunskogsbacken i Farsta Strand är välkommen att anmäla ditt intresse så snart som möjligt!

Odlingslådor med prunkande grönska

Foto: Familjebostäder

På gården vid Ullerudsbacken 74 finns det totalt plats för 8 odlare. Vill du bli en av dem?

Vi står för odlingslådorna och naturjord. Du står för all skötsel av odlingen och får skörda det du själv planterat. Odlingen ska vara ekologisk – det vill säga utan kemiska bekämpningsmedel och utan konstgödsel. Alla odlare får skriva på ett odlaravtal för sin låda eller sin del av en låda.

Anmäl ditt intresse nedan så snart som möjligt!

INTRESSEANMÄLAN STADSODLING PÅ GÅRDEN I KV. TRÄSKÖ 1 I FARSTA STRAND

*Obligatoriska uppgifter.

För att kunna administrera din intresseanmälan behöver vi behandla dina personuppgifter. Den lagliga grunden för behandlingen är berättigat intresse.

Personuppgifterna får också användas för att kontakta dig angående din intresseanmälan, för att skicka dig Familjebostäders information om stadsodlingen och för att föra statistik.

Uppgifterna raderas när du informerar dso@familjebostader.com eller vår kundservice på 0770-814 814 om att du inte längre önskar stå kvar, när du flyttar från området och/eller Familjebostäder eller när du säger upp din odlingsplats.

  •  Ja, jag vill gärna stadsodla på gården i Kv. Träskö 1 i Farsta Strand.
  • Förnamn och efternamn*
  • Gatunamn och gatunummer*
  • Telefonnummer dagtid*
  • E-post
  • *Obligatoriska uppgifter 
  • För att kunna administrera din intresseanmälan behöver vi behandla dina personuppgifter. Den lagliga grunden för behandlingen är berättigat intresse.Personuppgifterna får också användas för att kontakta dig angående din intresseanmälan, Familjebostäders information om stadsodlingen och för att föra statistik.
  • Uppgifterna raderas när du informerar dso@familjebostader.com eller vår kundservice 0770-814 814 om att du inte längre önskar stå kvar, när du flyttar från området och/eller Familjebostäder eller när du säger upp din odlingsplats.