Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Mjölkboden 3 – Anmäl intresse för att stadsodla

Nu erbjuder vi dig som bor hos oss på Bjursätragatan 5-9 och 13-17 i Rågsved att odla i Kv. Mjölkboden 3 där vi kommer att placera ut odlingslådor. Välkommen att anmäla ditt intresse så snart som möjligt!

Odlingslådor med prunkande grönska

Foto: Familjebostäder

Vid Bjursätragatan 13 finns det plats för 8 odlare. Vi står för odlingslådorna och naturjord. Du står för all skötsel av odlingen och får skörda det du själv planterat. Odlingen ska vara ekologisk – det vill säga utan kemiska bekämpningsmedel och utan konstgödsel. Alla odlare kommer att få skriva på ett odlaravtal för sin låda eller sin del av en låda.

Anmäl ditt intresse så snart som möjligt!

Intresseanmälan stadsodling kv Mjölkboden 3

 

*Obligatoriska uppgifter.

För att kunna administrera din intresseanmälan behöver vi behandla dina personuppgifter. Den lagliga grunden för behandlingen är berättigat intresse.

Personuppgifterna får också användas för att kontakta dig angående din intresseanmälan, för att skicka dig Familjebostäders information om stadsodlingen och för att föra statistik.

Uppgifterna raderas när du informerar dso@familjebostader.com eller vår kundservice på 0770-814 814 om att du inte längre önskar stå kvar, när du flyttar från området och/eller Familjebostäder eller när du säger upp din odlingsplats.