Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Anmäl intresse för att stadsodla i Larsboda

Nu finns det några platser lediga i stadsodlingarna i Larsboda. Du som bor hos oss på Brattforsgatan 2-28, 9-11, 15-23 och Ågesta Broväg 79-83 är välkommen att anmäla ditt intresse så snart som möjligt!

Jordiga händer som håller i chiliplanta, prunkande odlingslådor med grönsaker och blommande växter sommartid, gröna tomater på planta  i Fagersjö

Foton: Johnér Bildbyrå och Familjebostäder

Vi står för odlingslådorna och naturjord. Du står för all skötsel av odlingen och får skörda det du själv planterat. Odlingen ska vara ekologisk – det vill säga utan kemiska bekämpningsmedel och utan konstgödsel. Alla odlare kommer att få skriva på ett odlaravtal för sin låda eller sin del av en låda.

Anmäl ditt intresse nedan så snart som möjligt!

Intresseanmälan stadsodling Larsboda

*Obligatoriska uppgifter.

För att kunna administrera din intresseanmälan behöver vi behandla dina personuppgifter. Den lagliga grunden för behandlingen är berättigat intresse.

Personuppgifterna får också användas för att kontakta dig angående din intresseanmälan, för att skicka dig Familjebostäders information om stadsodlingen och för att föra statistik.

Uppgifterna raderas när du informerar dso@familjebostader.com eller vår kundservice på 0770-814 814 om att du inte längre önskar stå kvar, när du flyttar från området och/eller Familjebostäder eller när du säger upp din odlingsplats.