Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Anmäl intresse för att stadsodla i Larsboda

Nu finns det några platser lediga i stadsodlingarna i Larsboda. Du som bor hos oss på Brattforsgatan 2-16, 9-11, 15-23 och Ågesta Broväg 79-83 är välkommen att anmäla ditt intresse så snart som möjligt!

Jordiga händer som håller i chiliplanta, prunkande odlingslådor med grönsaker och blommande växter sommartid, gröna tomater på planta  i Fagersjö

Foton: Johnér Bildbyrå och Familjebostäder

Vi står för odlingslådorna och naturjord. Du står för all skötsel av odlingen och får skörda det du själv planterat. Odlingen ska vara ekologisk – det vill säga utan kemiska bekämpningsmedel och om du vill gödsla ska det vara med ekologisk gödsel. Alla odlare kommer att få skriva på ett odlaravtal för sin låda eller sin del av en låda.

Även om ni är flera i hushållet som vill odla räcker det med en intresseanmälan. Odlingsplatserna är i första hand till för dig som inte redan stadsodlar hos oss.

Om det finns fler intresserade hyresgäster än det finns odlingsplatser sätter vi dem som inte får en plats på väntelista inför kommande säsonger.

  • Ja, jag vill gärna stadsodla i Larsboda. 
  • Förnamn och efternamn*
  • Gatunamn och gatunummer*
  • Telefonnummer dagtid*
  • E-post
  • *Obligatoriska uppgifter 
  • För att kunna administrera din intresseanmälan behöver vi behandla dina personuppgifter. Den lagliga grunden för behandlingen är berättigat intresse.Personuppgifterna får också användas för att kontakta dig angående din intresseanmälan, Familjebostäders information om stadsodlingen och för att föra statistik.
  • ppgifterna raderas när du informerar dso@familjebostader.com eller vår kundservice 0770-814 814 om att du inte längre önskar stå kvar, när du flyttar från området och/eller Familjebostäder eller när du säger upp din odlingsplats.