Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Lantarbetaren 13 – Anmäl intresse för att stadsodla

Nu erbjuder vi dig som bor hos oss i Kv. Lantarbetaren 13 i Enskede Gård att odla på gården där vi kommer att placera ut pallkragar. Anmäl ditt intresse så snart som möjligt.

Jordiga händer som håller upp chiliplantor, kvinna i förkläde som håller två tomater framför ögonen och kryddor i pallkrage

Foton: Johnér

Totalt 12 pallkragar kommer ställas ut på gården vid Enskedevägen/Björneborgsvägen. Höjden på lådorna blir strax under 60 cm. Här finns plats för 12 odlare.

Vi står för pallkragarna och naturjord. Du står för all skötsel av odlingen och får skörda det du själv planterat. Odlingen ska vara ekologisk – det vill säga utan kemiska bekämpningsmedel och om du vill gödsla ska det vara med ekologisk gödsel. Alla odlare kommer att få skriva på ett odlaravtal för sin låda.

Även om ni är flera i hushållet som vill odla räcker det med en intresseanmälan. Anmäl ditt intresse nedan så snart som möjligt!

Intresseanmälan stängd

Intresseanmälan har stängt för säsongen och öppnar igen inför säsongsstart om det finns lediga platser. Då går vi också ut med information till våra hyresgäster i närheten.