Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Lantarbetaren 13 – Anmäl intresse för att stadsodla

Det finns flera lediga platser i pallkragarna på gården till Kv. Lantarbetaren 13 i Enskede Gård. Du som bor hos oss på Björneborgsvägen 3-15, Enskedevägen 90-96 eller Palmfeltsvägen 50-52 är välkommen att anmäla ditt intresse nedan senast onsdag 27 april!

Jordiga händer som håller upp chiliplantor, kvinna i förkläde som håller två tomater framför ögonen och kryddor i pallkrage

Foton: Johnér

Totalt 12 pallkragar finns på gården vid Enskedevägen/Björneborgsvägen. Höjden på lådorna är strax under 60 cm. Här finns plats för 12 odlare.

Vi står för pallkragarna och naturjord. Du står för all skötsel av odlingen och får skörda det du själv planterat. Odlingen ska vara ekologisk – det vill säga utan kemiska bekämpningsmedel och om du vill gödsla ska det vara med ekologisk gödsel. Alla odlare kommer att få skriva på ett odlaravtal för sin låda.

Anmäl ditt intresse nedan senast 27 april!

Intresseanmälan stadsodling i Kv. Lantarbetaren 13

 

*Obligatoriska uppgifter.

För att kunna administrera din intresseanmälan behöver vi behandla dina personuppgifter. Den lagliga grunden för behandlingen är berättigat intresse.

Personuppgifterna får också användas för att kontakta dig angående din intresseanmälan, för att skicka dig Familjebostäders information om stadsodlingen och för att föra statistik.

Uppgifterna raderas när du informerar dso@familjebostader.com eller vår kundservice på 0770-814 814 om att du inte längre önskar stå kvar, när du flyttar från området och/eller Familjebostäder eller när du säger upp din odlingsplats.