Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Fastebrevet 2 – Anmäl intresse för att stadsodla

Nu finns det en plats ledig i odlingen bakom huset i Kv. Fastebrevet 2. Du som bor hos oss på Torögatan 41-57 i Tallkrogen är välkommen att anmäla ditt intresse nedan så snart som möjligt!

Jordiga händer som håller upp chiliplantor, kvinna i förkläde som håller två tomater framför ögonen och kryddor i pallkrage

Foton: Johnér

Totalt 8 pallkragar finns bakom husetvid Torögatan 41-57. Höjden på lådorna är strax under 60 cm. Här finns plats för 8 odlare. Vill du bli en av dem? Inför årets säsong har det blivit en plats ledig.

Vi står för pallkragarna och naturjord. Du står för all skötsel av odlingen och får skörda det du själv planterat. Odlingen ska vara ekologisk – det vill säga utan kemiska bekämpningsmedel och utan konstgödsel. 

Anmäl ditt intresse nedan så snart som möjligt!

Intresseanmälan odling kv Fastebrevet 2

*Obligatoriska uppgifter.

För att kunna administrera din intresseanmälan behöver vi behandla dina personuppgifter. Den lagliga grunden för behandlingen är berättigat intresse.

Personuppgifterna får också användas för att kontakta dig angående din intresseanmälan, för att skicka dig Familjebostäders information om stadsodlingen och för att föra statistik.

Uppgifterna raderas när du informerar dso@familjebostader.com eller vår kundservice på 0770-814 814 om att du inte längre önskar stå kvar, när du flyttar från området och/eller Familjebostäder eller när du säger upp din odlingsplats.