Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Brandseglet 10 – Anmäl intresse för att stadsodla

Nu erbjuder vi dig som bor hos oss i Kv. Brandseglet 10 i Riksby att odla vid Kvarnbacksvägen 106-108 där vi kommer att placera ut pallkragar. Du som bor på Flossagränd 3-22, Kvarnbacksvägen 106-134 A, Kvarnbacksvägen 118 är välkommen att anmäla ditt intresse så snart som möjligt.

Jordiga händer som håller upp chiliplantor, kvinna i förkläde som håller två tomater framför ögonen och kryddor i pallkrage

Foton: Johnér

Maximalt 10 stora pallkragar kommer ställas ut på gården vid Kvarnbacksvägen 106-108. Här finns plats för 10 odlare. Vi står för lådorna och ekologisk jord. Du står för all skötsel av odlingen och får skörda det du själv planterat. Odlingen ska vara ekologisk – det vill säga utan kemiska bekämpningsmedel och utan konstgödsel. Alla odlare kommer att få skriva på ett odlaravtal för sin låda.

Intresseanmälan stadsodling Brandseglet 10

Tack för ditt intresse! Vi har stängt anmälan då fler intresserade än antal platser anmält sig. De som skrivit in sina uppgifter först har fått mejl.