Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Anmäl intresse för att stadsodla i Tallkrogen

Nu finns det några platser lediga i stadsodlingarna i Tallkrogen. Du som bor hos oss på Kaggeholmsvägen 12-76 och 41-53 är välkommen att anmäla ditt intresse så snart som möjligt!

Jordiga händer som håller i chiliplanta, prunkande odlingslådor med grönsaker och blommande växter sommartid, gröna tomater på planta  i Fagersjö

Foton: Johnér Bildbyrå och Familjebostäder

Vi står för odlingslådorna och naturjord. Du står för all skötsel av odlingen och får skörda det du själv planterat. Odlingen ska vara ekologisk – det vill säga utan kemiska bekämpningsmedel och om du vill gödsla ska det vara med ekologisk gödsel. Alla odlare kommer att få skriva på ett odlaravtal för sin låda eller sin del av en låda.

Även om ni är flera i hushållet som vill odla räcker det med en intresseanmälan. Odlingsplatserna är i första hand till för dig som inte redan stadsodlar hos oss.

Intresseanmälan stängd

Intresseanmälan har stängt för säsongen och öppnar igen inför säsongsstart om det finns lediga platser. Då går vi också ut med information till våra hyresgäster i närheten.