Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Anmäl intresse för att stadsodla i kv Giggen 26

Nu finns det några platser lediga i stadsodlingen i Kv Giggen 26. Du som bor hos oss på Kaggeholmsvägen 41-53 i Tallkrogen är välkommen att anmäla ditt intresse så snart som möjligt!

Äpplen och gröna tomat på kvist samt grönskande odlingslådor.

I Kv Giggen 26 i Tallkrogen finns det totalt plats för 18 odlare. Vill du bli en av dem? Inför årets säsong har det blivit några platser lediga.

Om du blir tilldelad en plats får du skriva på ett odlaravtal. Vi står för lådor och naturjord. Du står för all skötsel av odlingen och får skörda det du själv planterat. Odlingen ska vara ekologisk – dvs utan kemiska bekämpningsmedel och utan konstgödsel.

Anmäl ditt intresse så snart som möjligt!

Intresseanmälan stadsodling Kv Giggen 26

 

*Obligatoriska uppgifter.

För att kunna administrera din intresseanmälan behöver vi behandla dina personuppgifter. Den lagliga grunden för behandlingen är berättigat intresse.

Personuppgifterna får också användas för att kontakta dig angående din intresseanmälan, för att skicka dig Familjebostäders information om stadsodlingen och för att föra statistik.

Uppgifterna raderas när du informerar dso@familjebostader.com eller vår kundservice på 0770-814 814 om att du inte längre önskar stå kvar, när du flyttar från området och/eller Familjebostäder eller när du säger upp din odlingsplats.