Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Sanering av skadedjur

Tyvärr händer det att småkryp som pälsängrar, råttor, kackerlackor eller vägglöss tar sig in i våra lokaler. Om du upptäcker skadedjur ska du genast kontakta vår leverantör för skadedjurssanering. Vi står för alla kostnader för saneringen så länge du inte har livsmedelshantering i din lokal.

Sanering av skadedjur

Om du misstänker skadedjur i din lokal

Skulle du drabbas av skadedjur i din lokal ska du genast anmäla det till vår leverantör för skadedjurssanering. Familjebostäder står för alla kostnader för saneringen.  

Kontakta Anticimex på 075-245 10 00 eller på deras webbplats www.anticimex.se

Inspektion och sanering

När Antcimex får in en anmälan om skadedjur bokar de först tid med dig för en inspektion. Inspektionen utförs av tekniker som besöker din lokal för att kontrollera förekomst av skadedjur och behov av sanering. Därefter bokas tid för sanering.

Livsmedelshantering i lokalen

Bedriver ditt företag livsmedelshantering i lokalen är det viktigt att du tecknar en egen skadedjursförsäkring för detta. Här kan inte Familjebostäder hjälpa till om du drabbas av ett skadedjursangrepp.