Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Bilpool

Redan idag kan du i vissa bostadsområden prova på möjligheten att dela bil med dina grannar. Det är ett flexibelt och klimatsmart sätt att använda bil om du bara behöver den ibland. I takt med att vi bygger nya bostäder så kommer ännu fler att kunna få tillgång till en bilpool i närheten av hemmet.

Bilpool

Vi blir fler som bor i Stockholm. För att vi alla ska få plats behöver fler upptäcka fördelarna med att dela bil istället för att äga en egen. När vi bygger nya bostäder så planerar vi staden utifrån att fler ska kunna resa på annat sätt än med egen bil. Därför finns det ofta tillgång till en bilpool i våra nybyggda kvarter. Det gynnar även dig som bor i våra befintliga kvarter i närheten då bilpoolen är öppen för alla våra hyresgäster. Beroende på vilket område du bor i finns det olika leverantörer av bilpool, se länkarna här brevid.

 

Nordmarksvägen 4 M Smart bildelning Läs mer

Bilpool i Hagastaden, Bandhagen, Rågsved och Farsta strand

Behöver du bil, men bara ibland? Prova på bildelning med dina grannar. Ett flexibelt och klimatsmart resande.

Bilpool i Årsta

Bilpool i Årsta

Behöver du bil, men bara ibland? Nu ger Familjebostäder dig möjligheten att prova på bildelning med dina grannar. Ett flexibelt och klimatsmart resande.

Bilpool i Farsta & Älvsjö

I Drevvikshöjden, Sunneplan i Farsta och i Älvsjöstaden finns det möjlighet att boka bil genom bilpoolen.nu. Testa ett smart sätt ha bil du också!