Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Beställ lägenhetsunderhåll senast 17 februari!

Nu kan du se årets underhållserbjudande på Mina sidor – här beställer du snabbt och enkelt, senast 17 februari.

Smalt bord med tavla, flaska, vas och andra prydnadssaker framför en vägg med turkosgrön tapet med grafiskt mönster.

Foto: Boråstapeter

Från 10 januari kan du beställa lägenhetsunderhåll som tapetsering, målning eller byte av vitvaror på Mina sidor. Du som har skyddad identitet, saknar möjlighet att skaffa BankID eller inte har dator/smartphone behöver dock kontakta kundservice för att få en beställningsblankett.

Beställ lägenhetsunderhåll 10 januari-17 februari

När du loggar in på Mina sidor ser du:

  • vilket år underhållet ingår i hyran
  • vad det kostar om du vill tidigarelägga till exempel tapetsering, ommålning eller byte av vitvaror
  • vilken rabatt du får på januarihyran 2024 om du har rätt till underhåll i år, men väljer att vänta 

Din beställning på Mina sidor går snabbt och smidigt, samtidigt som vi slipper använda träd till blanketter. Här kan du se vad du beställt och vilken status din beställning har. Beställningen skickas automatiskt till vår entreprenör och du får en bekräftelse till din mejl.

Så beställer du

  1. Kryssa i åtgärderna du vill beställa på Mina sidor senast 17 februari 2023.
  2. Kolla att dina personuppgifter stämmer. Fyll i mobilnummer och e-post om det saknas. Är ni två personer på hyresavtalet måste du fylla i bådas kontaktuppgifter.
  3. Signera din beställning digitalt med BankID. Är ni två personer på hyresavtalet måste båda signera med BankID.

Du som vill veta mer i detalj hur beställningen går till innan du sätter igång hittar en film och pdf-manual som guidar dig steg för steg under Relaterade länkar.

TILLVAL

Om du vill passa på att göra ett tillval, som att beställa en säkerhetsdörr eller ett nytt golv, går det också bra. Alla våra tillval finns här på vår webb. Kontakta kundservice för beställningsblankett.

OM DITT HUS SKA RENOVERAS 

Du som bor i ett hus som renoveras eller ska renoveras kan inte beställa lägenhetsunderhåll. Om du har rätt till rabatt betalas den ut som vanligt under perioden.