Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Tyck till om oss!

Nu är det dags för årets hyresgästenkät! Vad är bäst och vad är sämst med att bo hos oss? Tack för att du som är utvald att svara lägger några minuter på att göra oss bättre!

Illustration av korthårig person med mörkt hår och FB-grön pikétröja som håller ena handen bakom ett lyssnande öra. Flerbostadshus, grönska, moln och fiskmås i bakgrunden.

Illustration: Li Rosén Zobec

Ungefär en tredjedel av våra hyresgäster får enkäten. Du som är utvald får den i sms och mejl i slutet av april eller med post i maj.

Hjälp till att spara träd

Du som får enkäten på papper – logga gärna in på Mina sidor och registrera mobilnummer och e-post under ”Min profil”. Då sparar vi på träd nästa gång det är dags för dig att få enkäten och det är lika enkelt att svara digitalt som med post! Med ett aktuellt mobilnummer kan vi också enkelt boka in tid för åtgärd av en felanmälan.

Tack för att du gör oss bättre!

Det är jätteviktigt för oss att få veta vad du tycker. Svaren använder vi för att fortsätta utveckla och förbättra vår service till dig och förvaltningen av huset du bor i.

Vad har hänt sen sist?

Vad har hänt sedan den förra hyresgästenkäten undrar du kanske? I aj får alla som har e-post till ett digitalt nyhetsbrev med exempel på vad som hänt sen sist i ditt område. De kommer även att finnas här på vår webb.