Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Har du fått årets hyresgästenkät?

Vad är bäst och vad är sämst med att bo hos oss? Påverka ditt boende och vår service och svara på enkäten – det tar bara några minuter! Här kan du se några exempel på vad vi har gjort det senaste året.

Illustration av korthårig person med mörkt hår och FB-grön pikétröja som håller ena handen bakom ett lyssnande öra. Flerbostadshus, grönska, moln och fiskmås i bakgrunden.

Illustration: Li Rosén Zobec

Ungefär en tredjedel av våra hyresgäster får enkäten. Du som är utvald har fått den i sms och mejl i slutet av april eller med post i maj. Vi gör enkäten tillsammans med AktivBo. Självklart är ditt svar anonymt.

Enkelt att svara

hgenkät2022språk_1024x512.jpg

När du svarar digitalt kan du välja mellan svenska, engelska, arabiska, somaliska och tigrinja.

Om du har fått enkäten via mejl eller sms – svara digitalt via länken i meddelandet. Kanske har mejlet hamnat i skräpposten? Kolla gärna där och sök på AktivBo. Får du enkäten på papper använder du det frankerade svarskuvertet eller så loggar du in på webben med enkätnumret som finns på din enkät. 

När du svarar digitalt via länken i sms:et, mejlet eller på AktivBo:s webb kan du välja mellan fem olika språk: svenska, engelska, arabiska, somaliska eller tigrinja.

Hjälp till att spara träd

Du som får enkäten på papper – logga gärna in på Mina sidor och registrera mobilnummer och e-post under ”Min profil”. Då sparar vi på träd nästa gång det är dags för dig att få enkäten och det är lika enkelt att svara digitalt som med post! Med ett aktuellt mobilnummer kan vi också enkelt boka in tid för åtgärd av en felanmälan.

Tack för att du gör oss bättre!

Det är jätteviktigt för oss att få veta vad du tycker. Svaren använder vi för att fortsätta utveckla och förbättra vår service till dig och förvaltningen av huset du bor i.

Vad har hänt sen sist?

Vad har hänt sedan den förra hyresgästenkäten undrar du kanske? Under maj har alla som registrerat sin e-post på Mina sidor fått ett digitalt nyhetsbrev med exempel på vad som hänt sen sist i ditt område. Du hittar även nyhetsbreven här, under "I ditt område just nu" och på Mina sidor.