Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Nu hyr vi ut ungdomsbostäder och vanliga lägenheter i Drevvikshöjden

Fram till den 23 januari har du möjlighet att anmäla intresse för någon av de 64 bostäderna i kvarteret Källvreten 3 i Drevvikshöjden. Anmälan gör du som vanligt hos Bostadsförmedlingen. I denna etapp hyr vi ut både vanliga hyresrätter och 20 ungdomsbostäder.

Nu hyr vi ut ungdomsbostäder och vanliga lägenheter i Drevvikshöjden

Bild från köket i vårt första kvarter. Vissa avvikelser kan finnas. Kolla ditt bofaktablad för att se vad som gäller för din lägenhet.

Nu kan du söka en av våra fina lägenheter i Drevvikshöjden mellan Sköndal och Farsta. I ett vackert område med ekbackar ovanför Drevviken och badplatsen Hökarängsbadet bygger Familjebostäder flera kvarter med nya bostäder. Fram till den 23 januari kan du anmäla intresse för någon av de 64 hyresrätterna i den tredje etappen av kvarteret Källvreten 3 i Drevvikshöjden. Anmälan gör du hos Bostadsförmedlingen. I denna etapp hyr vi ut både ungdomsbostäder för dig mellan 18-25 år och vanliga hyreslägenheter.

Källvreten 3 består av ett halvöppet kvarter med flera hus. Familjebostäders nyproduktion har hög kvalitet i materialval och inredning. Väggarna är vitmålade och golven är av trestavsparkett i ek. Förvaringsmöjligheter varierar med lägenhetsstorlek, alla lägenheter har garderober. Där det är en hel garderobsvägg går garderoberna upp till tak, där det är en ensam garderob gör det inte det för att de ska kunna flyttas lättare vid behov. Det finns även oftast förvaringsutrymme i förrådslösningar på annan plats i fastigheten. Alla lägenheter har säkerhetsdörr.

Köken har grå skåpinredning, där underskåpen är lite mörkare än överskåpen, och är utrustade med induktionshäll, ugn och fläkt. Bänkskivan och stänkskyddet är av laminat och infälld diskho. Rostfria vitvaror och integrerad diskmaskin. Kyl och frys finns i alla lägenheter men varierar i storlek beroende på kökets yta. Badrummen har stående ljusgrått kakel och grått klinker på golvet. Dusch finns i alla lägenheter, med duschvägg av glas. Handfat med kommod och en spegel ovanför.

Ungdomslägenheter

För att kunna söka en ungdomslägenhet behöver du vara mellan 18-25 år. Du får ett vanligt förstahandskontrakt när du flyttar in och kan bo här hur länge du vill. Så länge du betalar hyran och sköter dig som hyresgäst. Totalt är det 20 ungdomslägenheter i projektet och de finns på Åbrovägen 17. Lägenheterna är 1 rok och ca 33 kvm.