Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Beställ lägenhetsunderhåll senast 14 februari!

Du har väl sett att det har blivit enklare att beställa lägenhetsunderhåll? Gå in på Mina sidor och se årets underhållserbjudande – här beställer du snabbt, enkelt och miljövänligt. Välkommen med din beställning senast 14 februari.

Smalt bord med tavla, flaska, vas och andra prydnadssaker framför en vägg med turkosgrön tapet med grafiskt mönster.

Foto: Boråstapeter

Nytt för i år är att du får erbjudandet enbart på Mina sidor och det är också här du beställer. Välkommen med din beställning 11 januari-14 februari! Du som har skyddad identitet behöver dock göra en manuell beställning. Kontakta kundservice för att få hjälp med detta. Även du som saknar dator/smartphone eller inte har möjlighet att skaffa BankID kontaktar vår kundservice för att få en beställningsblankett.

Din beställning på Mina sidor går snabbt och smidigt, samtidigt som vi slipper använda träd till blanketter. Här får du också en tydlig översikt över ditt underhåll, du kan se din beställning och vilken status den har. Beställningen skickas automatiskt till vår entreprenör och du får en bekräftelse till din mejl.

GÖRA FINT HEMMA ELLER ÄR DET BRA SOM DET ÄR?

På Mina sidor ser du:

  • vilket år underhållet ingår i hyran.
  • vad det kostar om du vill tidigarelägga till exempel tapetsering, ommålning eller byte av vitvaror och beställa redan idag.
  • vilken rabatt du får på januarihyran 2023 om du har rätt till kostnadsfritt underhåll 2022, men väljer att vänta.

SÅ BESTÄLLER DU

  1. Kryssa i åtgärderna du vill beställa på Mina sidor senast 14 februari 2022.
  2. Kolla att dina personuppgifter stämmer. Fyll i mobilnummer och e-post om det saknas. Är ni två personer på hyresavtalet måste du fyllas i bådas kontaktuppgifter.
  3. Signera din beställning digitalt med BankID. Är ni två personer på hyresavtalet måste båda signera med BankID.

Du som vill veta mer i detalj hur beställningen går till innan du sätter igång har en utförlig guide här:

Föredrar du att läsa hur det går till, steg för steg, hittar du en manual i pdf-format under Relaterade länkar.

TILLVAL

Om du vill passa på att göra ett tillval, som att beställa en säkerhetsdörr eller ett nytt golv, går det också bra. Alla våra tillval finns här på vår webb. Kontakta kundservice för beställningsblankett.

OM DITT HUS SKA RENOVERAS ELLER KANSKE OMBILDAS

Du som bor i ett hus som ska renoveras eller som lämnat intresseanmälan för ombildning kan inte beställa lägenhetsunderhåll. Om du har rätt till rabatt betalas den ut som vanligt under perioden. Blir det ingen ombildning till bostadsrätt betalas rabatt ut även till dig som bor i en fastighet med intresseanmälan.