Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Vi saknar din e-postadress

Familjebostäder använder e-post och sms mer och mer för att nå ut med information till er hyresgäster. Därför är det viktigt att vi har korrekta kontaktuppgifter. I december skickade vi ett sms till dem av er som vi inte har e-postadress till. I mitten av februari kommer en påminnelse.

Vi saknar din e-postadress

Om du får ett sms så betyder det att vi har ditt mobilnummer, men saknar din e-postadress. För att du ska kunna använda alla våra e-tjänster och inte missa någon information uppmanar vi dig att gå in under Min profil på Mina sidor och se till att din e-post och mobilnummer är uppdaterade och korrekta.

Du kan bara ändra själv

Av säkerhetsskäl behöver du själv uppdatera dina kontaktuppgifter efter en säker inloggning. Ingen annan kan ändra dina uppgifter.

Om du inte har fått ett sms är det ändå en bra idé att at gå under Min profil och dubbelkolla att dina kontaktuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Stort tack för din hjälp!