Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Nya hyresrätter i Hägerstensåsen

Just nu kan du anmäla intresse för någon av våra välplanerade lägenheter i Hägerstensåsen. Precis bredvid tunnelbanans uppgång bygger vi totalt 99 lägenheter. I denna första etapp hyr vi ut 24 lägenheter med inflyttning i juli 2021.

Nya bostäder i Hägerstensåsen

Kvarteret Banken består av fyra punkthus med totalt 99 lägenheter. Ett av husen med 33 lägenheter hyrs ut som kollektivhus. Kontakta kollektivhusföreningen Kombo om du är intresserad av att bo kollektivt. 

De andra tre punkthusen innehåller vanliga hyresrätter. I denna första etapp hyr vi ut 24 lägenheter med inflyttning i juli 2021.

Om lägenheterna

Lägenheterna är välplanerade och ljusa. Med ekparkett på golvet och vita väggar. Badrummen är kaklade vitt med grått klinker på golven. Här har vi också förberett för att du ska kunna sätta in tvättmaskin och torktumlare om du vill. Annars finns en gemensam tvättstuga att tillgå.

I köken finns vita skåpsluckor, diskbänk, bänkskiva av eklaminat och vitt kakel. Nästan alla lägenheter har en balkong eller uteplats.

Anmäl intresse senast 14 mars

För att söka någon av lägenheterna i denna etapp behöver du anmäla intresse för dem hos Bostadsförmedlingen senast 14 mars.