Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

96 studentlägenheter i Årsta

Just nu kan du anmäla intresse för någon av våra 96 studentlägenheter i Årsta. Alldeles i närheten av Linde station finns här ljusa lägenheter som alla är mellan 27-28 kvm. För att bo här måste du vara student, även om det räcker att du kan visa att du har sökt en utbildning för att teckna kontrakt. Inflyttning sker i juli-augusti 2021.

Alla lägenheterna har ett eget kök med hel spis med ugn och en kyl/frys. Plats för mikrovågsugn finns. Den matta ekparketten ger ett varmt intryck samtidigt som de dubbla balkongdörrarna som är glasade hela vägen släpper in mycket ljus. Nästan alla lägenheter har dessutom en liten balkong som du njuta av sommartid. Lägenheterna på gavlarna har dessutom ett fönster på gaveln för extra ljusinsläpp. Vitmålade väggar och bra med förvaring i hallen. Badrummen är helkaklade med vita väggar och grått klinker på golvet, dusch och handdukstork.

Förskola i bottenvåningen

I bottenvåningen på den lägre huskroppen öppnar en ny förskola till hösten. Förskolan disponerar gården mot tvärbanan. Alla studenter har istället tillgång till en stor gemensam takterrass på våning 1.

Anmälan intresse mellan 8-16 februari 2021

Vi hyr ut alla 96 lägenheter i huset vid detta tillfälle. Fram till den 16 februari kan du anmäla intresse hos Bostadsförmedlingen.

Bo centralt i Årsta

Du bor här bara några minuters promenad från tvärbanans station Linde. På cirka fem minuters promenad når du klassiska Årsta torg med service torghandel och småbutiker. Södermalm tar du dig snabbt till på cykel.