Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Nu hyr vi ut 52 lägenheter i Älvsjöstaden

Nu hyr vi ut första etappen i kvarteret Kabelverket 17 i Älvsjöstaden. I denna etapp hyr vi ut 52 lägenheter i storleken 1-4 rok med inflyttning från juli till oktober 2021. Anmäl intresse för någon av lägenheterna hos Bostadsförmedlingen senast 28 mars.

Fasadbild på bygget husen

Nya bostäder i Älvsjöstaden

Älvsjöstaden ligger ca fem minuters promenad från resecentrum i Älvsjö. Nu hyr vi ut första etappen av kvarteret Kabelverket 17. Här bygger vi totalt 129 hyresrätter i tre huskroppar. I denna etapp hyr vi ut bostäder i de två lägre huskropparna. Här finns 52 lägenheter i storlekar från 1-5 rok. Med inflyttning från juli till oktober 2021.

I nästa etapp kommer bostäderna i höghuset som kommer att bli Älvsjös högsta hus, med sina 20 våningar.


Om lägenheterna

Lägenheterna är välplanerade och ljusa. Med ekparkett på golvet och vita väggar. Badrummen är kaklade vitt med klinker på golven. Dusch finns i alla lägenheter, med duschväggar av glas. Här har vi också förberett för att du ska kunna sätta in tvättmaskin och torktumlare om du vill. I huset finns även en gemensam tvättstuga att tillgå.
Köken har vita skåpsluckor, diskbänk, bänkskiva av laminat och vitt kakel. Här finns diskmaskin och inbyggd mikro och spishäll med induktion. Nästan alla lägenheter har en balkong eller uteplats.


Bo enkelt utan bil

Här har vi gjort det enklare för dig som lever utan egen bil. Det finns gott om cykelparkeringsplatser både inomhus och utomhus. I ditt källarförråd har du dessutom en cykelkrok där du kan hänga upp en cykel du inte använder så ofta. En cykelpool kommer att starta längre fram och en bilpool finns i området.


Anmäl intresse senast 28 mars

För att söka någon av lägenheterna i denna etapp behöver du anmäla intresse för dem hos Bostadsförmedlingen senast 28 mars.