Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Hiss eller diss?

Vi gillar båda! Har du fått årets hyresgästenkät? Sista chansen denna vecka att tycka till om vad som är bäst och sämst med att bo hos oss! Här kan du se några exempel på vad vi har gjort sedan den förra enkäten.

Illustration av person med mörkt hår som bär på enkäter och håller ena handen bakom örat i en lyssnande gest

Illustration: Li Rosén Zobec

I årets hyresgästenkät frågar vi en tredjedel av våra hyresgäster vad de tycker om sitt boende och om Familjebostäder. I år går vi precis som förra året inte ut och delar ut enkäten personligen i våra områden som vi tidigare gjort, men det är lika viktigt för oss att få veta vad du tycker. Svaren hjälper oss att fortsätta utveckla och förbättra vår service och förvaltningen av husen. 

Kanske är du utvald att svara – enkäten har skickats via mejl och sms till hyresgäster som vi har mobilnummer och mejladress till. Om du inte har svarat digitalt har du så småningom också fått en påminnelse på papper. Övriga utvalda har också fått enkäten med post i brevlådan.

Enkelt att svara

Om du har fått enkäten via mejl eller sms – svara digitalt via länken i meddelandet. Får du enkäten på papper använder du det frankerade svarskuvertet eller så loggar du in på webben med ett nummer som finns på din enkät. 

Dina svar hjälper oss att bli bättre – tack för att du tar dig tid!