Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Sommar i Stockholm

Det finns många härliga saker att hitta på i vår fina huvudstad! Bad, kultur och fin natur till exempel. Vi tipsar om saker att göra i sommar!

Badklädda barn som hoppar i vattnet från brygga på sommaren

Stockholms stad har samlat aktiviteter och evenemang för olika åldrar i kalendariet på webbplatsen upplev.stockholm. Här hittar du bland annat konst, kurser, sport andra tips i din stadsdel och i andra delar av staden. Här finns också de sommaraktiviteter som Familjebostäder, Stockholmshem, Svenska Bostäder och Stadsholmen har speciella avtal med för att du som hyresgäst ska få gå gratis eller till rabatterade priser, men enklast hittar du dessa på sommaraktiviteter.se.

Vill du svalka dig i värmen finns det utomhusbassänger, strandbad och plaskdammar för de minsta. Det finns också många parker som passar för en picknick och längtar du efter lite vildare natur så finns det flera naturreservat i närheten.

Ta hand om varandra!

Fortsätt följa myndigheternas rekommendationer för att minska smittspridningen av coronaviruset. Du som är vaccinerad mot covid-19 skyddas mot att bli allvarligt sjuk. Men du riskerar fortfarande att drabbas av smitta och därmed smitta andra. Därför är det viktigt att vi fortsätter följa de allmänna råden för att skydda varandra.