Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Nyfiken på Älvsjös högsta hus?

På lördag den 2 oktober har du möjligheten att besöka vårt bygge av kvarteret Kabelverket 17 och komma upp och spana in utsikten över hela södra Stockholm. Det finns ett begränsat antal platser så du behöver boka biljetter på Open House för att ha möjlighet att delta.

Nyfiken på Älvsjös högsta hus?

Se okända delar av Stockholm

Open house är en festival som varje år öppnar upp olika rum för allmänheten. Du kan då besöka många platser som vanligtvis är stängda för besökare. Nu öpnnar vi upp vårt bygge av Älvsjös högsta hus i kvarteret Kabelverket 17. Följ med oss upp och titta på både huset under byggnationen och den slående utsikten över södra Stockholm. 

Älvsjöstaden

Älvsjöstaden är Familjebostäders största stadsutvecklingsområde. Här har byggnation pågått under många år redan. Planeringen av stadsdelen och gestaltningen av de nya husen har i stora delar påverkats av de befintliga gamla industribyggnaderna, dess placering och estetik. Målet har varit att skapa en välkomnande stadsdel med nya offentliga rum både för boende och besökare.

Familjebostäder har redan byggt flera inflyttade kvarter som Kabelverket 9, Promenadskon med vanliga hyresrätter och Kabelverket 12 och Prästgårdshagen med studentbostäder. Följ med på en visning där arkitekt, byggherre och fastighetsägare berättar om resan från vision till förverkligande.