Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Skjutning i Farsta strand

Familjebostäder beklagar den sorg, rädsla och oro som finns efter den skjutning som skedde i närheten av våra fastigheter på Brunskogsbacken i Farsta strand i tisdags kväll. Polisen kommer att öka sin närvaro i vårt område den närmaste tiden.

Polisen har inlett en utredning. Den som sett eller hört något uppmanas att vända sig till polisen på plats eller via telefon 114 14.

Stadsdelsförvaltningens resursgrupp (samtalsstöd) är aktiv sedan förmiddagen och finns på plats i kyrkans lokaler på Brunskogsbacken 17. Mötesplatsen är öppen till 20:00 på onsdagen. Samtalsstöd finns även att nå per telefon på 08-508 18 600.

Fältassistenterna finns på plats i närområdet och Forsängens fritidsgård håller extra öppet mellan 18:30-21:00 på onsdagen. Farstalyftet kommer att röra sig i stadsdelen mellan 18:00-22:00 för en ökad närvaro.

Fortsatt trygghetsarbete

Vi uppmanar hyresgäster att felanmäla lås, dörrar, belysning och annat som kan påverka tryggheten. Felanmälan kan göras via Kundservice 0770-814 814 eller digitalt via Mina sidor. Vårt långsiktiga trygghetsarbete fortsätter med tätare ronderingar och ökade insatser för trygga lås, allmänna utrymmen och utemiljöer.