Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Familjär och nybakta Stockholmshus

Nu är julens nummer av Familjär här. Så lyckas du med pepparkakshuset, ta del av proffsens tips och missa inte vår baktävling. Vi besöker Mikaela och Jakob i deras ungdomslägenhet och vad är det egentligen vi firar i vintertider?

Familjär och nybakta Stockholmshus

Familjär har besökt Bageri Passion i Sundbyberg inför årets julbak. Ta del av konditorn Matilda Petrovics tips om hur du lyckas med pepparkakshuset.

Tävling!

Är du redo att bygga ditt eget pepparkakshus? Nu vill vi nämligen se hur ni hyresgäster bor. Bygg ditt bostadshus i pepparkaka och skicka in en bild till oss senast den 22 december. Låt fantasin flöda! Alla detaljer om tävlingen hittar du i tidningen. Lycka till.

bageri_passion_foto_olof_plymforshell_211103_248_1024x512.jpg

Här har vi två nybakta Stockholmshus åt oss på Familjebostäder.

Så firar vi i vintertider

Hur olika kan det se ut och vad firar vi? Lär dig mer om högtider och traditioner. Har du till exempel hört talas om det Kinesiska nyåret, Chanukka eller Shab-e Yalda? Spännande, eller hur? 

God Jul och trevlig läsning önskar redaktionen.