Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Nya bostäder för unga

En dröm för många, en verklighet för dig! Nu kan du söka en av våra ungdomslägenheter i Drevvikshöjden i Farsta. I ett vackert område med ekbackar ovanför Drevviken och badplatsen Hökarängsbadet bygger Familjebostäder 203 ungdomslägenheter.

Nya bostäder för unga

Första etappen har vi redan hyrt ut. Nu hyr vi ut andra och sista etappen av ungdomsbostäderna i kvarteret Ekberga 1 i Drevvikshöjden. Är du mellan 18-25 år har du möjlighet att hitta en bostad här. Kanske blir det ditt första förstahandskontrakt?

Kvarteret Ekberga 1 består av två huskroppar, en lägre del med 5 våningar och en högre del som består av totalt 17 våningar. Från de övre planen kommer flera lägenheter ha strålande utsikt över Drevviken eller in mot staden. För att söka bostad måste du vara mellan 18-25 år och registrerad som bostadssökande hos Bostadsförmedlingen. Dessutom är detta ett rökfritt boende.

Anmäl intresse mellan 25 januari till 7 februari

I andra etappen hyr vi ut 153 lägenheter. Totalt bygger vi här 203 ungdomsbostäder. Anmälan för sista etappen är öppen mellan den 25 januari till den 7 februari 2021. Du ansöker om bostad via Bostadsförmedlingen.

Närhet till Farsta centrum och Sköndal

Här bor du med närhet till Farsta centrum, Sköndals centum och naturen. Husen byggs rakt ovanför det populära Hökarängsbadet. Vissa lägenheter kommer att få utsikt över Drevviken.