Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Behåll sommarkänslan

Det finns många härliga saker att hitta på i vår fina huvudstad! Bad, kultur och fin natur till exempel.

Badklädda barn som hoppar i vattnet från brygga på sommaren

Stockholms stad har samlat aktiviteter och evenemang för olika åldrar i kalendariet på webbplatsen upplev.stockholm. Här hittar du bland annat konst, kurser, sport andra tips i din stadsdel och i andra delar av staden. 

Vill du ta ett dopp ute i friska luften finns det strandbad. För dig som föredrar bad inomhus finns det 14 simhallar att välja mellan. Det finns också många parker att leka, läsa och promenera i och längtar du efter lite vildare natur så finns det flera naturreservat i närheten.

Ta hand om varandra!

Fortsätt följa myndigheternas rekommendationer för att minska smittspridningen av coronaviruset. Du som är vaccinerad mot covid-19 skyddas mot att bli allvarligt sjuk. Men du riskerar fortfarande att drabbas av smitta och därmed smitta andra. Därför är det viktigt att vi fortsätter följa de allmänna råden för att skydda varandra.