Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Lediga parkeringsplatser

Den 26 maj släppte vi återigen lediga parkeringsplatser på Mina sidor. Från den 6 juni får även du som inte bor hos oss tillgång till tjänsten. Tjänsten har blivit ännu smidigare än tidigare. Nu kan du t ex både lägga in en bevakning och signera avtalet direkt på webben.

Lediga parkeringsplatser

Nya lediga parkeringsplatser kommer att släppas löpande. Om du letar efter en parkeringsplats i ett visst område, kan du skapa en egen bevakning (prenumeration) och då får du ett mejl när nya platser lagts ut i det område.

Du som bor hos oss har förtur

Du som bor hos oss har förtur till platser i ditt område. Alla platser annonseras internt i åtta dagar. När du loggar in på Mina sidor kan du se alla platser – även de som annonseras internt i ditt område. Till dessa platser kan du lämna en intresseanmälan.

Om fler personer har anmält intresse, går parkeringsplatsen automatiskt till den som har längst avtalstid på nuvarande lägenhet. Om du vill ha platsen, tackar du ja via Mina sidor och avtalet signeras digitalt.

Teckna avtal direkt med digital signering

Om ingen med intern förtur har anmält intresse visas den för alla på vår webb och alla har möjlighet att hyra platsen – oavsett om du bor hos oss eller inte. Då är det först till kvarn som gäller och man tecknar avtal direkt med digital signering.

Observera att de första platserna som alla, även du som inte bor hos oss, har möjlighet att hyra, kommer att visas först från den 6 juni. Detta sker i den mån parkeringsplatsen inte redan har blivit bokad av de med intern förtur - bostadshyresgäster som bor i det aktuella området.