Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Höstlovsaktiviteter

Vi vill ge barn och ungdomar som bor hos oss ett roligt och spännande höstlov. Vi har ordnat höstlovsaktiviteter tillsammans med olika föreningar. Ett bra tillfälle att träffa nya vänner och prova på något nytt. Om du är hyresgäst hos oss är aktiviteterna gratis.

Höstlovsaktiviteter

Rågsveds IF

Måndag: Basket för ungdomar i Hagsätrahallen, kl.21-22
Onsdag: Dans för tjejer på Rågsveds fritidsgård, kl.18-19
Lördag: Spontanfotboll för ungdomar i Hagsätrahallen, kl.19-22

Ingen anmälan behövs. Vill du veta mer, kontakta Tobias Tegnestrand på tobias@ragsvedsif.org

Rågsveds Boxningsklubb 

Alla som vill prova på boxningsträning kan komma och träna gratis på höstlovet. Förutom träning kommer klubben att bjuda in en gästtalare som ska diskutera ämnet våld och vapen bland unga och hur det påverkar samhället!

Skärmklipp.PNG

 

Rinkeby Multi Sports Camp - Akropol 

Under höstlovet kommer Rinkeby Multi Sport Camp tillbaka i Ungdomens hus. Du som är mellan 10-16 år: De första 40 börjar inomhus. Resten får börja utomhus med frisbee-golf, orientering osv. Gratis att delta, Gratis lunch och priser.

MAX 40 deltagare
Måndag-Torsdag
kl 11-15 -  i Rinkeby Ungdomens Hus och runt i Rinkeby

Ingen anmälan behövs! Vill du veta mer? Fråga Mårten på info@RinkebyRun.se

Välkomna att prova på kampsport! 
(Kista SC och Black Lions)

Torsdag 29/10 kl. 13–16 Boxning och taekwondo.
Fredag 30/10 kl. 13-16 Hapkido och Brasiliansk Jiu-Jitsu.
Plats: Rinkeby Ungdomens Hus.
Insläpp sker vid entrén kl 13, 14 och 15!

Ni är välkomna att prova på kampsport under två dagar tillsammans med Kista SC, Black Lions. Ingen anmälan behövs!

Konstkollo i Tensta konsthall

Höstlovskollot Sassa brassa mandelmassa hålls den 26:e-30:e oktober från kl. 10-14. Inspirationskällan till årets konstkollo är bråkmakaren, konstnären och poeten Åke Hodell (1919-2000) vår nyöppnade utställning ”Motstånd” som pågår i konsthallen just nu. Bland verktygen på kollot kommer det att finnas penslar, saxar, hålslagare och gamla skrivmaskiner! Vi kommer att experimentera med ljud, ord, kollageteknik och bildanimation. Gruppen delas in i två åldersgrupper: 7-11 år samt 12-15 år. Kollot kommer att äga rum både på konsthallen och i det så kallade Blå Huset i Tensta centrum. Det är kostnadsfritt att delta och vi avslutar med utställning och vernissage på fredagen. Visste du att Åke Hodell hittade på hejaramsan “Sassa Brassa Mandelmassa” 1937?Anmälan: george@tenstakonsthall.se

Facebook-event https://www.facebook.com/events/962643457579715/

Med anledning av coronaviruset

Vi följer myndigheternas rekommendationer och gör vad vi kan för att inte bidra till smittspridning. På grund av Coronaviruset och den rådande osäkra situationen i samhället kan ändringar komma att ske inför höstlovsaktiviteterna. Stannahemma.PNG