Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Förenkla livet – skaffa BankID!

Sen kan du lätt boka tvättstuga eller felanmäla via Mina sidor. Du kan också logga in hos olika myndigheter och använda det när du handlar på webben. Passa också på att uppdatera mobilnummer och mejladress på Mina sidor. Då kan vi enkelt boka in åtgärd av en felanmälan.

Illustration av mobil med utropstecken i pratbubbla samt laptop

Med BankID är det lätt att boka tvättstuga eller felanmäla via Mina sidor! Du kan också legitimera dig och logga in hos olika myndigheter som Försäkringskassan, logga in på banken, deklarera elektroniskt, använda betalningsappen Swish och handla på internet. 

Beställ hos banken

Beställ BankID hos din bank – har du smartphone är det smidigt att välja mobilt BankID. För att beställa måste du ha ett svenskt personnummer. Olika banker kan också ha egna krav som till exempel en nedre åldersgräns och att du är folkbokförd i Sverige.

Hur du beställer BankID skiljer sig åt mellan olika banker. Hos vissa kan du beställa direkt när du loggar in på din internetbank, medan hos andra behövs ett personligt besök på bankkontoret. Du kan läsa mer på just din banks webbsidor.

Uppdatera dina kontaktuppgifter

För att du som bor hos oss ska få så bra service som möjligt är det viktigt att vi kan nå dig! Till exempel för att boka in åtgärd av en felanmälan. Logga in på Mina sidor och registrera eller uppdatera e-post och mobilnummer!

En aktuell mejladress är också viktig om du glömt ditt lösenord och vill få det skickat till dig.