Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Många deltog i sommarens aktiviteter

Det har varit full fart under sommaren med massvis av roliga och lärorika läger. Vi hälsade på några av dem. Variationen på aktiviteter är stor, vi erbjuder allt från dans, teater och kreativt och digitalt skapande till simning, segling, fotboll, basket och boxning. Kolla vad trevligt de hade!

Många deltog i sommarens aktiviteter

“Vi har gjort codebugs och programmerat spel. Lekt multi-aktiviteter och ätit pannkakor! Ju längre man håller på med kodningen desto roligare blir det.” – Julia, Molly, Lea och Paloma, deltog på Hello World!

På Hello World!s sommarläger sjöd det av kreativitet och skaparglädje! Här träffades barn och ungdomar från hela Sverige som kommit till Stockholm för att få skapa med kod och digitala verktyg och kombinera detta med härliga sommaraktiviteter. 

Bromma IF:s friidrottsskola är ett dagläger för barn och ungdomar intresserade av friidrott. Barnen får prova på nästan alla grenar inom friidrotten.

FAM282_Milad_1024x512_190821.png

“Spjut och sprint är roligast! Det bästa med friidrott är att man får testa så många olika grenar, att utveckla sin kondition och träningstyper.”
- Milad, 12 år, om friidrottsfritids i Bromma

På Tensta Konsthall hölls bland annat en veckas lång workshop i keramik och glas ledd av keramikern och konstnären Fredda Berg i samarbete med Konstfack. Deltagarna fick prova på att arbeta i keramik och lära sig de vanligaste teknikerna för att bygga och skulptera i lera.

FAM282_Mmolly_1024x512_190821.png

“Det har varit jätteroligt! Konst är öppet Man kan skapa vad som helst, ingen kan komma och säga att något är fel.” - Molly, 15 år, om drejning i Tensta Konsthall.

Välkommen nästa år igen

Vi vill ge de barn och ungdomar som bor hos oss en rolig sommar! Därför anordnar vi varje år tillsammans med Svenska Bostäder, Stockholmshem och Stadsholmen AB en mängd sommaraktiviteter med olika föreningar. Som hyresgäst hos oss får du rabatterat pris på de aktiviteter som inte är gratis. Programmet för 2020 presenteras till våren.