Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Familjedag i Rinkeby

Ta med familjen till en härlig eftermiddag på Rinkebystråket! Lördagen den 28 september sätts de goda krafterna i fokus när vi firar såväl superhjältar som vardagens hjältar i Rinkeby.

Hjältarnas dag firas i Rinkeby

För andra året i rad bjuder vi in till ”Hjältarnas dag”, en familjedag hos oss på Rinkebystråket. Vi bjuder på kreativa och sportiga aktiviteter och upplevelser för alla stora och små hjältar. Träffa samhällets hjältar från brandförsvaret, polisen och Stiftelsen Läxhjälpen, som bedriver läxhjälpsundervisning på Rinkebyskolan. Lokaltidningen Mitt i hylllar årets vinnare i tävlingen ”Min lokala hjälte”. 

Ansiktsmålning, popcorn och hoppborg

För de yngsta finns ansiktsmålning, hoppborg och popcorn. Det blir även sagostund på temat superhjältar med Rinkeby bibliotek. De 100 första får en egen bok! För de lite äldre blir det baskettävling med Akropol BBK med chans att vinna en basketboll.

"Min lokala hjälte"

Från scenen 16.30 blir det samtal med lokala hjältar. Vinnaren i lokaltidningen Mitt i:s tävling ”Min lokala hjälte” ska hyllas, och på plats är årets finalister men också finalister från förra året.

När? Lördag 28 september
Hur dags? kl. 14.00–17.00
Var? Längs hela Rinkebystråket

Alla aktiviteter är kostnadsfria!