Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Dags att söka sommarjobb

Är du 16-19 år och vill arbeta i sommar? Stockholms stad och Familjebostäder erbjuder en mängd sommarjobb till dig som är folkbokförd i kommunen.

Tre ungdomar med gröna tröjor målar en blå vägg med låda under armen i ett arkiv, en tjej med grön tröja, hijab och kratta över axeln i en park och en tjej med vit tröja på ett äldreboende.

Foto: Fredrik Hjerling

Stockholms stad erbjuder feriejobb under loven i kommunala verksamheter, hos stadens entreprenörer samt i ideella föreningar.

  • Du som är född åren 2008, 2007, 2006 eller 2005 och är folkbokförd i Stockholms stad kan söka sommarjobb.
  • Sommarjobbsveckorna är vecka 24 till 33 och du jobbar tre hela veckor i följd.

Arbetet kan till exempel vara med barn eller äldre, inom administration eller skötsel, städning och service inomhus eller utomhus. Läs mer om arbetsuppgifter på stadens webb.

SÖK 15 FEBRUARI-7 MARS

Du gör din ansökan från och med torsdag 15 februari på Stockholms stads webb via sidorna om feriejobb. Välkommen med din ansökan senast den 7 mars!

FAMILJEBOSTÄDER TAR EMOT DRYGT 100 SOMMARJOBBARE

Familjebostäder tar som en av stadens verksamheter emot drygt 100 ungdomar. De flesta hjälper våra förvaltningsteam att ta hand om planteringar, allmänna utrymmen eller gör enklare målnings- och reparationsarbeten. Andra hjälper till på något av våra kontor.

Vi söker handledare

Vi kommer att anställa handledare till sommarjobbarna som ska arbeta hos oss. Är du intresserad? Här hittar du annonsen.