Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Vi ses på Mina sidor i sommar

Här når du felanmälan och andra e-tjänster dygnet runt. Under semesterveckorna kan det ta lite längre tid än vanligt att åtgärda fel. Tack för ditt tålamod!

Kvinna som håller i och tittar på en smartphone.

Enkel inloggning och praktiska tjänster

Du loggar in med BankID eller ditt personnummer och lösenord. Om du inte kommer ihåg ditt lösenord (eller inte har något), men har registrerat din e-postadress hos oss, kan du klicka på Glömt lösenord och skapa ett nytt lösenord.

Uppdatera eller registrera e-post och mobil

Passa på att kolla att vi har rätt kontaktuppgifter till dig när du är inne! Har du inte lagt in e-post och mobilnummer? Gör gärna det under ”Min profil”. Då missar du ingen viktig digital information från oss. Med ett aktuellt mobilnummer kan vi också enkelt boka in tid för åtgärd av en felanmälan.

Boka tvättstuga

I de flesta områden finns det elektroniskt låssystem till tvättstugan. Då kan du också välja att boka tvättid direkt på Mina sidor. 

Gör felanmälan

När du upptäcker ett fel anmäler du det enkelt till oss på Mina sidor. Under semesterveckorna kan det ta lite längre tid än vanligt. Tack för ditt tålamod!

Du kan följa ditt ärende genom att klicka på det i listan över anmälda fel. På familjebostader.com/fixafelet finns filmer som visar hur du löser många vanliga saker själv.

På Mina sidor kan du även se eventuella fel som andra hyresgäster har anmält i era gemensamma utrymmen.

Administrera nyckelbrickor 

Under "Din fastighet" kan du spärra din nyckelbricka om du tappat bort den. 

Se dina hyresavier och fakturor – och om du har betalat

Du kan se dina hyresavier och fakturor från de senaste 12 månaderna. Du kan även se om du har betalat.

Se ditt lägenhetsunderhåll

Du kan alltid se status för ditt lägenhetsunderhåll – när du har rätt att få underhåll genomfört, vad det skulle kosta att tidigarelägga och vilken rabatt du får om du väljer att inte genomföra underhållet i år. 

Teckna avtal för parkeringsplats digitalt

Du som bor hos oss har förtur till platser i ditt område. Alla platser annonseras internt i åtta dagar. När du loggar in på Mina sidor kan du se alla platser – även de som annonseras internt i ditt område. Till dessa platser kan du lämna en intresseanmälan.

Om du letar efter en parkeringsplats i ett visst område, kan du skapa en egen bevakning (prenumeration) och då får du ett mejl när nya platser lagts ut i det område.

När du tecknar avtalet gör du det smidigt med digital signering – du behöver inte komma till våra besökskontor.

Mina sidor i mobilen

De flesta av våra hyresgäster använder Mina sidor på sin mobil. Så här skapar du en genväg på mobilen:

1. Gå till familjebostader.com
2. Har du Iphone klickar du på dela-ikonen och ”Lägg till bokmärke” eller "Lägg till som favorit". På Android hittar du funktionen ”Lägg till på startskärmen” i Menyn.