Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Träffa oss på Järvaveckan

Den 31 maj–3 juni är vi på plats på Järvaveckan. Vi finns i Stockholms stad tält under fyra dagar och kvällar för att prata om hur vi arbetar för ett rent, snyggt och tryggt Järva.

Träffa oss på Järvaveckan

Rent. Snyggt. Tryggt.

Det är inte bara tre ord som låter bra ihop. De hör också ihop i ett större sammanhang. För i ett område där vi hjälps åt att hålla rent och snyggt, visar vi att vi bryr oss om hur det ser ut och om varandra. I förlängningen blir det ett tryggare område. Och renare. Och snyggare.

Nu gör vi det enklare att hålla rent. Besök oss i Stockholms stads tält under Järvaveckan och spana in våra nya skyltar som gör det enkelt att göra rätt när du sorterar dina sopor i våra miljöstugor.

Om Järvaveckan

Sedan starten 2016 har Järvaveckan blivit en av Sveriges viktigaste mötesplatser för samhällsengagerade företag, föreningar, myndigheter, politiker och medborgare. Järvaveckan handlar om att minska avståndet mellan de folkvalda politikerna och medborgarna.

När? 31 maj–3 juni 2023
Tid? Varje dag klockan 14.00-20.00
Var? Spånga IP, Solhems hagväg 2

Vi ses på Järvaveckan!