Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Har du fått Enklare vardag?

Vi på Familjebostäder vill hjälpa dig i vardagen, och bidra till ett hemtrevligt och tryggt liv i våra bostäder. Därför får du nyhetsbrevet Enklare vardag i din e-post fyra gånger per år

Har du fått Enklare vardag?

Om du inte fått nyhetsbrevet i din e-postbrevlåda är det dags att uppdatera dina kontaktuppgifter eller att starta prenumeration på brevet. Uppdatera kontaktuppgifter gör du via Mina sidor och att starta prenumeration på Enklare vardag gör du genom att  klicka på länken nedan och fylla i formuläret.

Aktuellt i Enklare vardag 

I årets första nyhetsbrev  berättar vi om vår kommande utbyggnad av laddplatser. 2000 parkeringar ska bli laddplatser till 2026. Vi delar med oss av vår hållbarhetsredovisning och har du förresten kommit igång med din matavfallssortering? Det är ett bra sätt att spara på maten. Men det finns fler sätt att återvinna maten på som är bra för både hushållsekonomin och planeten. Vi har träffat Chris Werner, författare till boken Minska matsvinnet och expert på hållbara, roliga och enkla tips som får maten att räcka till mer. Dessutom kan du vinna ett eget exemplar av boken. Missa inte!